- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
szab120 #13655 üzenetére
Igen, azzal egyet értek hogy a Motion Boomot nem félti úgy az ember, nem túl drága és és nem is könnyen karcolodik stb. Ha tönkre megy elopják se bukik az ember akkorát mint egy Xtreme 3 esetén
Nekem a Fő hangszóróm a Dockin D Fine, de kajak könnyen karcolodik és úgy kell mindentől ovni mint egy kis dedet. Tény és való az enyém 1,5 éves de eddig jól jól vigyáztam rá.
De a hangszóró rácsaiba könnyen beleragad a morzsa vagy apro por.
Szóval fogkefével néha-néha ki kell sikálni.Bár mondjuk mindegy milyen hangszórót vásárolunk abba biztos vagy 5-10 éven belül jönnek ki olyan modellek ami miatt a jelenlegit biztos hogy megéri-e majd leváltani.
Vifa/Olufsen/Devialet
Tény ezek remek cuccok, de nem is az átlagembernek megfizethető kategória.Mondjuk mikor a Telefon 50E-60E forintért üritette raktárait Vifa Cuccokkal az igazán jó lehetőség volna.
Bár mondjuk a Motion Boom Plus alapjáraton egy Party hangszóró, és szerintem arra bőven megálja a helyét, hangós jó a basszusa és megfizethető mi kell még?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest