- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
<Adamsky> #13134 üzenetére
Én ezt egy monitor elől sajna nem tudom megitélni, viszont tény, hogy influenszerekből Dunát lehet rekeszteni és ők a megélhetésért csinálják. Más kérdés, hogy akadhat olyan aki tényleg a hasznos infókat szeretné megosztani, de ez nincs ráírva senkire. Azért is előlegeztem meg én is, hogy hacsak nem az vkinek a dolga, hogy vmit reklámozzon...
Bár a csávó azért elmondja, hogy a Tronsm. T6 maxhoz képest ez még kulturáltabb hangzású, ellenben a másik linkelt blogban Don Kartács irdatlan és elviselhetetlen basszusokról ír a Blitz-nél is. Na most ez megint olyan, mint amikor azt halljuk, hogy: "fúúúú b...meg a BMW micsoda egy sz...r autó", aztán a filmekben is legtöbbször azért nem Suzuki Swiftet látni.
Az igazság valszeg ott lesz, hogy más látni, mint tapasztalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest