- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Speedy86 #12918 üzenetére
Igen, van egy nagyon pici alapzaja, de én csak akkor hallom, ha odadugom a fülem. Kb. 20 cm-től már semmit nem hallani belőle.
Ez a 37.38-as az "új" verzió. A "régit", - amilyen nekem is van - 36.38-ról 39.39-re lehetett frissíteni. Meg talán az újat is, vagyis most egyazon verzión kéne, hogy legyen mindkettő, de közben olvastam olyat, hogy akik ne tették fel rögtön, azok később már nem tudták. Szvsz. ez a 39.39 vissza lett vonva. Szerencsére én semmilyen anomáliát nem tapasztaltam eddig.
Az EQ-t jobb ha az ízlésedhez és - ahogy korábban írtam - a hangszóró helyzetéhez képest állítod be. De, ha gondolod, itt nézz szét (Полезное/ Инструкции → Рекомендуемые настройки Эквалайзера). Van pár Youtuber által "készített" EQ ki screenshot-olva.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest