- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Speedy86 #12918 üzenetére
Igen, van egy nagyon pici alapzaja, de én csak akkor hallom, ha odadugom a fülem. Kb. 20 cm-től már semmit nem hallani belőle.
Ez a 37.38-as az "új" verzió. A "régit", - amilyen nekem is van - 36.38-ról 39.39-re lehetett frissíteni. Meg talán az újat is, vagyis most egyazon verzión kéne, hogy legyen mindkettő, de közben olvastam olyat, hogy akik ne tették fel rögtön, azok később már nem tudták. Szvsz. ez a 39.39 vissza lett vonva. Szerencsére én semmilyen anomáliát nem tapasztaltam eddig.
Az EQ-t jobb ha az ízlésedhez és - ahogy korábban írtam - a hangszóró helyzetéhez képest állítod be. De, ha gondolod, itt nézz szét (Полезное/ Инструкции → Рекомендуемые настройки Эквалайзера). Van pár Youtuber által "készített" EQ ki screenshot-olva.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest