Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- OLED monitor topic
- Billentyűzet gondom van
- Hisense LCD és LED TV-k
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Speedy86 #12918 üzenetére
Igen, van egy nagyon pici alapzaja, de én csak akkor hallom, ha odadugom a fülem. Kb. 20 cm-től már semmit nem hallani belőle.
Ez a 37.38-as az "új" verzió. A "régit", - amilyen nekem is van - 36.38-ról 39.39-re lehetett frissíteni. Meg talán az újat is, vagyis most egyazon verzión kéne, hogy legyen mindkettő, de közben olvastam olyat, hogy akik ne tették fel rögtön, azok később már nem tudták. Szvsz. ez a 39.39 vissza lett vonva. Szerencsére én semmilyen anomáliát nem tapasztaltam eddig.
Az EQ-t jobb ha az ízlésedhez és - ahogy korábban írtam - a hangszóró helyzetéhez képest állítod be. De, ha gondolod, itt nézz szét (Полезное/ Инструкции → Рекомендуемые настройки Эквалайзера). Van pár Youtuber által "készített" EQ ki screenshot-olva.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest