Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Krill77
üzenetére
Ha 2 év múlva 24 óra helyett "csak" 12 -t fog menni egy töltéssel, nekem még az is bőven jó lesz.
(Sőt, ha 5 év múlva már csak 5 -öt, még az is.) Aztán ha végképp kinyiffan az akku, akkor még mindig ott van az adapter amit adnak mellé vagy az akku csere "lehetősége" (DIY).Én is úgy gondoltam, hogy ha - mint ajánlottad is - 34 -ért jó vétel, akkor 30 -at már nagyon meg kell, hogy érjen.
Egyébként a MediaMarkt akciózta ennyiért, úgyhogy az eredetisége felől nem aggódom.A hang irány dologra szerintem a sarokba rakás jó megoldás lesz majd. Szabadban meg gondolom ahogy távolodok, mint egy tölcsér egyre szélesebb teret fedhet le maga előtt, így ott is csak jól kell elhelyezni és akkor nem lesz majd gond.
Már csak azt kell valahogyab kibírnom kivárni, hogy megérkezzen végre valamikor a jövő héten! Már nagyon kíváncsi vagyok rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Flint 2 OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Sőt, ha 5 év múlva már csak 5 -öt, még az is.) Aztán ha végképp kinyiffan az akku, akkor még mindig ott van az adapter amit adnak mellé vagy az akku csere "lehetősége" (DIY).