- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1246 üzenetére
Bocsi, lehet, hogy nagyon fáradt vagyok már és azért fogalmazok ill. értelmezek rosszul.
Szóval a pénz alapvetően nem vet fel, de "rosszat" sem szeretnék. (Inkább koplalok a jobbra.)
Úgyhogy azt keresem, ami az adottak közül a legjobb ár / érték aránnyal bír, hogy később se bánjam meg, hogy azt választottam, amit.Egyébként nincs már Charge3 40 -ért, így az már ugrott, ha jó, ha nem jó, már mindegy.
Így most akkor van a Charge2+ 32 -ért, lesz majd pénteken a Flip3 26 -ért és egyelőre van még az Általad ajánlott Sony 34 -ért. (Meg esetleg a Jam Heavy Metal, azt hiszem az 18 vagy 16 lesz majd pénteken, bár arról jót is és rosszabbat is olvastam már, így nem tudom mit gondoljak róla.)
Az, hogy boltból legyen és a garancia az jól láttad tényleg nagyon fontos, mert nem szeretnék még egyszer pórul járni.
(Így is nagyon sokban van már ez a hangszóró dolog nekem, hiszen elköltöttem már 12k -t és mégsincs működő hangszóróm.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Parkside szerszám kibeszélő
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- Tesla topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest