- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- 300 Hz fölé merészkedik a Philips olcsónak ígérkező monitora
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Három év után elvette az XPU Managert a Flex és a Max gyorsítóktól az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #12392 üzenetére
Megvan mindegyiknek az előnye és hátránya is.
Droidnál úgy állítod be ahogy akarod,cserébe nincs az az előny mint a szifonnál,hogy ott megy a hívás ahol felveszed (persze menet közben lehet váltani,ahogy droidnál is).
Kocsiban pont azért jó a szifonos verzió,mert ha más is ül melletted és nem akarod hogy hallja a beszélgetést akkor nem a kihangosító gombját nyomod meg,hanem a telefont veszed fel.Ilyenkor nem lövi ki kihangosítóra automatán.
Ugyanez bt hangfalnál.Társaságban szól a zene,megcsörren a telefon,azon veszed fel,így nem hallja mindenki akár csak az első 1-2 mondatot is.
Viszont kikapcsolni se kell a hívás opciót ezeket megelőzve,így ha mégis hangfalon/kihangosítón vennéd fel,akkor megmarad a lehetősèg.
Droidnál teljesen mindegy hol veszed fel,mindig a bt-n fog elsőként megszólalni ha engedélyezve van a hívás.
Én a szifonost jobban szeretem,akkor is jobbnak tartottam amikor droidom volt.
Többször szívtam vele droidon a kocsi közelében.
Kiszálltam a kocsiból,de bt hatótávon belül voltam és ha jött egy hívás felvételkor ment a hallózás,mert ugye bent a kocsiban szólt a telón meg nagy csend.Sokszor kellett pár másodperc mire leesett hogy még mindig kihangosítón van a telefon.Na szifonnál ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest