Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
válasz
carl18
üzenetére
A nyáron nekem is szét kellett kapni a Dockint. Kerestem egy youtube videót, hogy mégis hol kell nekiállni, mert csavarhely nem igazán van rajt. És a végén sikerült úgy összerakni, hogy nem látszik meg rajt semmi.
Történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra nem volt hang, illetve nagyon halk. Kb. a telefonom felét-harmadát tudta max hangerőn. Pár nap után sem javult meg, és gondoltam valamit kellene kezdeni vele. Aliexpressen próbáltam felkutatni panelt hozzá, mégis milyen árban van, de persze nincs. Aztán rászántam magam a szétszedésre, hátha meglátom mi füstölt el, és könnyen kicserélem azt az alkatrészt. Szétszedtem a video alapján, és a panel sértetlen volt. (itt jegyzem meg, hogy az akksi csere is így egyszerú). Na nincs más hátra, írtam tört angollal a német Dockinnak, hogy panelt akarok venni hozzá, milyen lehetőségek vannak, és leírtam a hibajelenséget. Jött a válasz, hogy 90% hogy nincs baja a készüléknek, csak szoftvert frissített, párosítsam újra. Összeraktam, töröltem a bluetooth párosítást, felismertettem újra, és tökéletesen működik azóta is.
-
-
Pocee
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Biztos,hogy nem elöregedés,már nagyon régen jeleztem itt is problémát,csak akkor senki nem nagyon reagált,én meg annyira nem használtam a hangfalat,hogy érdemben nem foglalkoztam vele.ebből a szempontból szar hogy Németországból vettem,mert már rég legariztattam volna.
Majd agyalok,így is lehet egy 4 órát hallgatni 60%on de horgászni nem kell vele menni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)