Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
carl18 #12136 üzenetére
Abban lehet ráció, hogy nem szigetel most rendesen, mert a passzív membrán ragasztva volt, az felmelegítettem, úgy vettem le, de vissza nem ragasztottam, csak lecsavaroztam. De az minimális ami ott elszelel, és leginkább a basszust csökkentené, nem a hangerőt. szerintem.
A másikban igazad van, a kapacitás (mAh) a lejátszási idővel függ össze. Viszont engem a leadott áramerősség érdekel, hogy elég-e 10A egy ilyen kis erősítőnek? Ha nem, akkor sem a hangerőt csökkentené, hanem a dinamikai csúcsoknál kezdene torzítani-hacsak nincs benne valami okos elektronika, ami észleli, hogy nincs kakaó és "lecsavarja a volumét"...
-
Cyborg
őstag
válasz
carl18 #12136 üzenetére
Nem tudom, hogyan számol a dockin, de, ha 3.000es cellák vannak benne, és 12V-on, akkor abban lennie kellene vagy 9 cellának, ha az villamosságtan alapjait nézzük, ugyanis a 12V sorba kötött celláknál jön ki, ami gondolom kell a teljesítményhez, viszont a kapacitás növeléséhez párhozamosan kell kötni a cellákat.
Pl.
2 cella sorba kötve továbbra is csak 3.000mAh, csak 7,4-8,2V-on
2 cella párhuzamosan kötve már 6000mAh, viszont csak 3,6-4,2V-on.Ergo ilyen számok mellett a Dockinban kell lennie 2db párhuzamosan kötött cellasornak, amiben 1 sorban 3db sorba kötött cella van.
...de én nem vonok kétségbe semmilyen számítást, csak józan paraszti ésszel gondolkodtam. ...amúgy meg, végülis a súlya alapján símán elférne benne 9db cella, hisz az még mindig csak ~0,5 kg, a dockin meg jó nehéz cucc, de gondolom vmi dc-dc konverter is van benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Doctor Who (2005)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- OpenMediaVault
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest