Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
szabolcs.sz #10266 üzenetére
Nos Igen, ezek remek példa. Egy spanomnak volt T6 Plus és a Dockin D fine ellen mérten, nyilván nem egy liga sem méret se már szempontjából.
De mindegy milyen hangerőn milyen zenét hallgatunk a Dockin messze felül múlta.
Én is hallotam szinte mindegyik tronsmartot, de egyik se nyerte el a izlésemet.
T6 MAX van most spanomnak, hiába nagyobb az se igazán szól valami jól.#10274Cyborg
Én is néztem a Doss SOUND XL-t és elég elterjedt a 3000 mah-as cella, igy abból kettő már 6000 mah simán összehozható. A 18650 csúcsa a 3400 Mah-es Cella, szóval a gyáritól mindenkép feljebb tornázható az akkumulátor időtartalma.Régen néztem Teardown videókat a SOUND XL-ről és szerintem is beleférne a 26650 Cella. Annak a teteje 5000 mah, igy a 10.000 MAH Kijönne végül.
Nem tudom irtam-e ide a Dockin teszt óta, nekem a gyári 6600 MAH-es Dockin D FIne remek eredményt ért el 53% hangerőn. 14 óra 32 percet ment perc pontosan, és ez már elég jól halható hangerő. Ha valakinek ez számit, már a régi verzió is nagyon jól birja. Kiváncsi leszek a D FIne + a 9000 mah-es akkuvel mennyivel bir majd többet.
Jövőhéten Keddig kerül kiszállitásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Azonnali fotós kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ashes of Creation (MMO)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest