- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz
Tarek El-Ali #640 üzenetére
A tapasztalatom az, h par sör utan annyira nem számít a hang ttisztasága. Inkabb a hangero, basszus es a jol felismerheto főbb dallamok.
-
Krill77
őstag
http://m.aliexpress.com/item/32280538633.html?tracelog=storedetail2mobilesitedetail
Lol epp akciós. (a linkeles pillanatában)
-
Krill77
őstag
YouTube : Bluedio BS 2 Explorer A+ tech online shop
Rendelj Kínából bluedio BS 2 t ha van 20 dolcsis akcioban. Annyit nagyon megér. Bar ritkan van. En 1 utast tuti nem vennék. Minap láttam jam thrillt 7e ert.. Bar nem tom, h szol, de min 10 az ara. En sem boset sem jbl t nem vennék bolti aron. Kisebb nevek is tudják azt, felár nélkül..
-
Krill77
őstag
-
Krill77
őstag
Jam Heavy Metal jo bolt. Most 16e. Ar értékben kivalo. Láttam egy vid tesztet YouTube on. Anker bose jam. Simán nem eri meg a durva felárat a bose. Ha vennék, es nem is sajnálnék ra 16ot, Jam Heavy Metalt vennék. Boset tuti nem, 50-60 ért..
Igy is lehet eladom a Bluediot mett nincs kihasznalva. Bar tényleg jo élmény zenelve kosarazni, mászkálni, frizbizni stb.
-
Krill77
őstag
Hi. A Bluedio magasai jók. Bar ugye mihez kepest. Bizonyos zenek jol masok gyengébben szolnak. Rockra nem jo, deep housera mar igen. Bar bass lehetne erosebb. Viszont jo hangos, egy kisebb kosar pályára nem kell ful hangero. Ilyen olcsobb cuccoknal vn kompromisszum. Mondjuk 8 500 ft volt cakkpakk. Ennyit megér.
Osanban lattam Jam thrillt. Ismeri valaki? 7-8rongy volt asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest