Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
hatpersze
üzenetére
Nekem is jam van, én nálam jól szól. Igaz hozzá szoktattam, jól bírja a terhelést, szépek a mélyek, bár én filmezés miatt vettem és arra tökéletes. Amit nem értek a töltés led nem tiszta nálam, alapból kék, kezd merülnek akkor váltakozik pirossal, viszont ha töltöm akkor nem tudom mikor van kész mert ott végig villog valtakozva, ha be van kapcsolva, ha töltöm akkor azt mondja, de ha kész akkor semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen SSD-t vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Arc Raiders
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Update 11.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest