- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- E-book olvasók
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus #7131 üzenetére
Egy hallom alkatrész dobozból lett összerakva. De azt garantálom neked ez nem hosszú távra lett tervezve az hot biztos... Ha élettartalomra fogadnom kéne azonos körülmények között melyik megy többet a Tronsmart T6 valahogy jobban rá berném bizni az életem. Charge 2/T6 mind kettőt láttam/raktam össze. És valahogy a JBL nem olyan nagy dúr mint a márka alapján.
Pulse 2 szétszedése meg egy rémálom, mindenhol takonyágyúval beragasztva még véletlen se lehessen összerakni javitani. Még valami fekete trugymo is volt, utána vissza dobtam a dobozva szenvedjen vele a franc
Szóval csak mert JBL, na meg mert tulajdonomban van még a véleményem le irom róla. A hangja jobb mint a Tronsmartnak, de ahogy elnéztem főként ez azért van mert a Driverek jobbak/jobb minőségüek. Szélesebb tartományba képesek a hangot leadni. De a T6 után amit egyedi EQualizer beállitással használtan, közel se olyan nagy durranás a JBL.
Még a Charge 2 előnye hogy nem bonyolult és javitható. Mondjuk akkut lehet benne cserélni stb, de a Bass tesztes dolgokra allergiás teljes hangerőn low Freqvency módba, bár erre mindegyik legyártott JBL-re érvényes.
Youtube is tele van videókkal, hogy kinozzák ilyesmikkel. ( De hát örülnek mert nagyott mozog a passziv membrán)A T6-ot elég sokat használtam, ejtettem le és nyomtam max hangerőn stb mondhatom róla birja a strapát.
-
Ati1979
veterán
válasz
Max1mus #7126 üzenetére
Véleményem szerint a vifak egy magasabb hangminőséget képeznek az egész hordozható bt kategóriában. (Kivétel a deviealet phantom hangfalak. De ezek meg nem hordozhatóak. ) Gyakorlatilag tök mindegy mit raksz melléjük, nincs esélye hangminőségben.
A rejkjavikot már befogja minirig 3. Hasonló méretben és tömegben, de fölötte nincs verseny. -
Pocee
senior tag
válasz
Max1mus #7126 üzenetére
Ritka az olyan technika ami felső tartományban tiszta marad,nyilván most a bt hangfalakról beszélek,nem a Hifi rendszerekről,de van itthon Bose Companion 5-öm és még az is szétmegy a felső tartományban,de nekem nem is opció hogy max hangerőn szóljon tisztán.
Azt remélem tudod,hogy nincs két egyforma fül,nekem az oslo nyert Neked a coppen,részemről lezártam. -
Pocee
senior tag
válasz
Max1mus #7117 üzenetére
Nem gond volt vele,hanem az Oslo tisztább és teltebb volt a Coppentől,ha csak a coppent hallottam volna akkor az addig halott bt hangfalaktól mindtől jobb de nekem az oslo a favorit,de nagyon drága,engem pl a boombox nem vett meg annak ellenére hogy hangos és jó a basszusa de nekem még mindig a minőség a fontos.a két dockin pedig ha fogalmazhatok úgy akkor "kényszer".
-
Ati1979
veterán
válasz
Max1mus #7112 üzenetére
Úgy értem, saját tapasztalatok. Ez az egyes verzió? A képen nyilván nem látszik. Szerintem igen. Ez épphogy hordozható még, és azok közül meg a legjobb valószínűleg.
(#7110) Pocee
Pedig nem jobb. Felfelé állnak a magassugárzók ezért nehéz rendesen visszadni a hangját felvételeken. Élőben azért más a helyzet. Vann fenn egy magyar video a youtube on ahol az összset összehasonlítják egymás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest