- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Plazma TV topic
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Fire Man #7151 üzenetére
Elfogult vagyok, nem biztos hogy jó rám hallgatni.
Ezek nem otthoni zene hallgatásra valók, hanem disznótor, szülinapi buli, céges buli, bográcsozás, stb. Azt veszik alapul hogy bele fogsz rúgni, le fogod ejteni az utánfutóról, vagy ha te nem, valamelyik félhülye haverod részegen felborítja egy székkel.
Ja és az akksi szabványos robogó / motor akkumulátor, így cserélni kb 3 perc. -
-
válasz
Fire Man #7146 üzenetére
JBL-t hallgattam az Euronicsben, a telt basszust jól veszi ha nem szabad téren van (fal előtt pl) közép kicsit sovány, de party hangszórótól ugye nem várunk telt egyenletes hangot. Nagyon durván lehet a hangerőt adagolni neki.
ION Blockrocker-ből én is vettem, nem az általad írt modellt, hanem egyik elődjét. Nincs túlreprezentált mély és cincogó magas sem, egész egyenletesen szól. Az enyémnél nem műanyag váz van, hanem préselt papír (jaja!), az a fajta amivel a raklapos gépek sarkait is védik, csak persze sokkal vastagabb változatban. Ez az újabb számomra kérdés miből van...
Papíron a teljesítmény JBL felé vezet, plusz ugye azt az ION-t már nem forgalmazzák MO-n hivatalosan, kifutott, mégis azt mondanám hogy az ION-t venném ha elérhető lenne.Kényelmesen kezelhető (bőrönd), iszonyatosan strapabíró, a hangszórók védettek stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux Mint
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Debian GNU/Linux
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest