- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Oslo tisztább és teltebb volt a Coppentől,"
Egyedi füled van, valószínűleg azok közt akik valaha együtt tudták tesztelni (vagy akik csak a muzixban egyszer hallották) , te vagy az egyetlen aki így gondolja / így hallotta.
Az oslo jó cucc, de ár / értékben is jobb a Copenhagen 2.0, a hangerő növelés mellett pedig pont az oslo teltsége zuhan össze.
A dockin nekem nem alternatíva és nem is versenytárs a Vifa mellett (aptX HD, optika, Airplay, Bgn wifi, dlna, dsp, 6 aktív driver, 6 külön csatornás erősítő stb). Az a cucc a jbl ligában mozog korrekt ár / érték aránnyal.
Egy éve járom a jobb üzleteket, tronsmarttól Marshallig mindent néztem ami BT képes és még hordozható. Dockin fine d-t is hallgattam, akkor még forgalmazták hivatalosan itthon is, talán az ipontól vette a szaktárs. Kb félúton volt a jbl extreme és a bose soundlink mini között. A nemlétező magyar garos ügyintézés miatt inkább bose-t vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest