- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szetcsuszott #9977 üzenetére
" ... az appban nem volt felvéve a hang ... "
Az "app hang" azonos a készülék (telefon v. tablet) média hangerejével. Legalábbis nálam így működik. Ha rányomok arra a kis ⅓ körívre, akkor megjelenik a hangerőcsúszka (a rendszer szintű) és ha utóbbit állítom, akkor változik az előbbi és fordítva. Remélem érthető.
A másik fele a sztorinak a bluetooth absolute volume (teljes nevén: disable bluetooth absolute volume), amit a Huawei és Xiaomi készülékei vagy kezelnek rendesen v. nem. Leginkább nem ... sajnos.
Ennek az lenne a lényege, hogy - ha nincs bekapcsolva, akkor - az előbb említett média hangerő szinkronban van a bluetooth hangszóró hangerejével. Na, ez a "fícsör" szokott bekapcsolva lenni (legalábbis az én P10-emen hosszú évekig! nem működött rendesen, míg végre a 9-es droid-al rendbe tették) és az még a kisebbik baj, hogy alapból be van kapcsolva, a nagyobb gond, hogy kikapcsolhatatlan. Ez egy alap Android funkció, amit a Huawei-eknél több Emui verzión át, és több készüléken hibásan működött.
Ezért szoktam - kissé gúnyosan - azt mondani, hogy a Xiaomi és Huawei készülékei nyomokban Android-ot is tartalmaznak.(#9974) Acélfarkas
"A besorolása szerint csak vízálló."
Létezik porálló bt-s hangszóró is? Lehet butaságot fogok mondani / kérdezni, de ha egyszer "állja a vizet", akkor - nyilván nem extrém módon - de állja a port is. Vagyis, ha a nap végén az ember "megfürdeti" (→ vagyis kimossa a port), akkor szvsz. nagy gond nem lehet.(#9978) kmarci25
"Mióta itthon nincs normális rockrádió ... "
Óó... én úgy átszoktam a netes rádiózásra, mint a sicc. Sokkal jobb, sokkal több adó, és - nem ritkán - sokkal jobb minőségben érhető el, mint a "hagyományos" rádió esetén.(#9976) vicces
"Rendeltem én is egy ilyen motion+-t. 69 euró." - az durva ár! De, úgy látom, csak Amazon Prime tagoknak van. Te, ilyen vagy? Mi ez, mibe "fáj"?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gurulunk, WAZE?!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest