- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gigabyte alaplap topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung88521
csendes tag
Köszi az infót.
Egyébként most rátapintottál egy plusz dologra amit még nem annyira vettem figyelembe. A tartósságra. Nem igazán tudom mennyire tartós egy Vifa. (nyilván nem ezt dobálnám a búcsúban a piramisdobozokhoz, hogy nyerjek egy kulcstartót, illetve nem is kincsvadászosat játszanék vele egy medencében).
Mivel a Vifa cég jövője tudomásom szerint kérdéses, így a garancia letelte után akár felmerülhet, hogy nem is javítható, gondolom. Egy Harman Kardon Onyx Studio 6 javíttatása vélhetően olcsóbb és elérhetőbb lenne. Erre azért még alszom egyet, jó lenne 5 év múlva is ha szólna ennyi pénzért.. Az akkuélettartam csökkenést természetesen megbocsátanám, meg az esetleges szövetkopást is, de mást nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Fogyjunk le!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged