- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Amazonrol lehet beszerezni. "Például amazon.de.
Hát én fél hangerőn hallgatom általában, egyáltalán nincs túlzásba véve a mély hang. És ahogy észrevettem hallasz mellette más tartomány is.Általában 15% kupon szokott rá lenni.
Nekem úgy jött össze a 27 euros összeg, hogy már korábban kosárba volt 20%-os kuponnal bár nem tudtam megvegyem-e. Aztán a 15+20%-os kupon össze adta a rendszer. És mikor megláttam mennyi a vége, akkor tudtam nem szabad kihagyni ennyiért.
Nekem a Dockin mellé kellet egy kis hangszóró ami kompakt, jól szól és sokáig birja. Teljesen elégedett vagyok vele, ezért az árért jól szól és még hordozható is. Más Liga mint unokaöcsém Sony SRS X11 hangszórója. ( És hozzá teszem anno az X11 15-20E forintért ment)
Még a Charge 2+ is megalázta, annak ellenére más árkategória.
Sok hangszóróra gondoltam, Köztük Tronsmart T2 Plus. De mivel ezzel a márkával van egy pár tapasztalatom, nem mertem bevállalni. Nem a minőségi hangzásról hires.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest