Hirdetés
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Amazonrol lehet beszerezni. "Például amazon.de.
Hát én fél hangerőn hallgatom általában, egyáltalán nincs túlzásba véve a mély hang. És ahogy észrevettem hallasz mellette más tartomány is.Általában 15% kupon szokott rá lenni.
Nekem úgy jött össze a 27 euros összeg, hogy már korábban kosárba volt 20%-os kuponnal bár nem tudtam megvegyem-e. Aztán a 15+20%-os kupon össze adta a rendszer. És mikor megláttam mennyi a vége, akkor tudtam nem szabad kihagyni ennyiért.
Nekem a Dockin mellé kellet egy kis hangszóró ami kompakt, jól szól és sokáig birja. Teljesen elégedett vagyok vele, ezért az árért jól szól és még hordozható is. Más Liga mint unokaöcsém Sony SRS X11 hangszórója. ( És hozzá teszem anno az X11 15-20E forintért ment)
Még a Charge 2+ is megalázta, annak ellenére más árkategória.
Sok hangszóróra gondoltam, Köztük Tronsmart T2 Plus. De mivel ezzel a márkával van egy pár tapasztalatom, nem mertem bevállalni. Nem a minőségi hangzásról hires.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Honda topik
- Apple MacBook
- Linux felhasználók OFF topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Autóhifi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest