Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Az Earfun elsőre kicsit "modernebbnek" tűnik:
• Type-C csati
• Bluetooth 5.0Elvileg mindkettő összekapcsolható egy ugyanolyan készülékkel, de a gyári oldalak tanulsága szerint az Earfun ilyenkor sztereó lesz a Tribit (StormBox) pedig - az én értelmezésem alapján - marad mono, csak megosztja a forrást a másik hangszóróval. Ennek azért nézz utána, ha fontos ...
Esetleg nézd meg ezt a review-t. Bele-bele tekertem, nem tűnik rossznak. Mondjuk erre pont nem tér ki, hogy két Tribit összekötve vajon tényleg sztereó-e (bár meghallgatva, ill. összehasonlítva a két Earfun-al, nekem úgy tűnik, hogy nem).
Ja, még egy érdekesség a fenti tesztből. Az Earfun-ban indoor és outdoor mód van. A csávó azt mondja, hogy az indoor inkább a mélyeket emeli meg, míg az outdoor a magasakat. Vagyis nincs igazán "flat" üzemmódja, szemben a Tribit-el, ami vagy "flat" vagy XBass módban tud működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest