Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Akciókamerák
- Gaming notebook topik
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen processzort vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Panasonic LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Ez inkább olyan valami, mint nekem a stabilizátor pálca csere a kocsin.
2 hétig agyaltam rajta, hogy neki álljak-e, aztán végre neki álltam, meg volt fél óra alatt mindennel együtt, aztán jót röhögtem magamon, hogy mi a franctól fostam ennyire
(Nem vagyok autószerelő)
Az akksi csere is ilyesmi lehet, sokkal könnyebb , mint gondolnád, csak nehéz nekiállni.
Ne feledd, hogy a profik is attól profik, hogy többször csinálják ugyanazt, és már van tapasztalat, rutin vele, egyik se az anyatejjel szopta magába a tudást, hanem sok szíváson, meg gyakorláson keresztül.Szabó Péter percek vége
Úton van a másik, a jelenlegi nem működik, uh nincs veszteni valója, egy jó kis kaland lesz
A cserélhető akksis speakerek meg még azért messze vannak, főleg úgy, hogy a világ évek óta a beépített akksis termékek irányába megy a könnyebb tervezés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A cserélhető akksis speakerek meg még azért messze vannak, főleg úgy, hogy a világ évek óta a beépített akksis termékek irányába megy a könnyebb tervezés miatt.