Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Őszköszöntő hardverkeverék
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Köszi nektek, a JBL-t sikerült meghallgatnom Győrben az Extremeaudio-nál, hát őszinte leszek, engem nem győzött meg. Melléraktunk egy Klipsch Groove egységet is, ami pontosan fele annyiba kerül most, óriási különbséget én nem hallottam közöttük, pedig ez egy fizikailag is kisebb termék, ráadásul hifiszobában hallgattam őket.
Filmezéshez pl. abszolút hibátlan volt a JBL, klasszikus zene is szépen szólt, de egy picit zúzósabb zene dinamikája, basszusa abszolút nem jött át. Mondjuk a mélyhanggal gondolom az összes hasonló kompakt mobil BT-s egység küzd.. Vagy lehet túl nagyok az elvárásaim a kis autó hifis u-Dimenson rendszerem után.Noh mindegy, körbejárom még a témát és meghallgatok még párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Be Quiet Silent Loop 2 240mm ARGB
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest