- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
Makszimusz #7604 üzenetére
En is vivodtam a ketto kozott. Az nyilvanvalo, hogy az olso jobb, de nekem sajnos a merete miatt mar nem johetett szamitasba. Az ara nem sokkal tobb ha jol emlekszem 30 ezerrel ami ebben a kategoriaban elhanyagolhato szinte. Egyebkent en altalaban alacsony es kozepes hangeron a hatterzenere hasznalom. Meg a tvhez is hozza volt kotve aux al. Ugyanaz az a preciz reszletes kisse lagy erolkodes nelkuli hangzas van mindkettonel, csak ahogy mondod a helsinkibol hianyzik az az atuto ero ami a nagyobb testverekbol. Szerintem az is nagyon szamit milyen zenet hallgatsz rajta.
Nyilvan nekem nem volt lehetosegem egymas mellett tesztelni ezeket tehat annyira nem relevans a velemenyem.
En amugy tudom hogy oluvnak is ezert nem annyira tetszik. Nyilvan az oslo a favorit, es ez nyilvanvaloan igaz is.
A hangminosegben en nem erzetem akkora kulonbseget. Inkabb a merete miatt eroteljesebben szol. Ahol latvanyos a hangminoseg romlas az a Reykjavik meg a City.
Nyilvan ezek joval kisebbek szoval nem csoda.
Meg ott mar kisporoltak a late night modot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest