Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
Max1mus #7604 üzenetére
En is vivodtam a ketto kozott. Az nyilvanvalo, hogy az olso jobb, de nekem sajnos a merete miatt mar nem johetett szamitasba. Az ara nem sokkal tobb ha jol emlekszem 30 ezerrel ami ebben a kategoriaban elhanyagolhato szinte. Egyebkent en altalaban alacsony es kozepes hangeron a hatterzenere hasznalom. Meg a tvhez is hozza volt kotve aux al. Ugyanaz az a preciz reszletes kisse lagy erolkodes nelkuli hangzas van mindkettonel, csak ahogy mondod a helsinkibol hianyzik az az atuto ero ami a nagyobb testverekbol. Szerintem az is nagyon szamit milyen zenet hallgatsz rajta.
Nyilvan nekem nem volt lehetosegem egymas mellett tesztelni ezeket tehat annyira nem relevans a velemenyem.
En amugy tudom hogy oluvnak is ezert nem annyira tetszik. Nyilvan az oslo a favorit, es ez nyilvanvaloan igaz is.
A hangminosegben en nem erzetem akkora kulonbseget. Inkabb a merete miatt eroteljesebben szol. Ahol latvanyos a hangminoseg romlas az a Reykjavik meg a City.
Nyilvan ezek joval kisebbek szoval nem csoda.
Meg ott mar kisporoltak a late night modot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest