Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
Williamgrant #7604 üzenetére
En is vivodtam a ketto kozott. Az nyilvanvalo, hogy az olso jobb, de nekem sajnos a merete miatt mar nem johetett szamitasba. Az ara nem sokkal tobb ha jol emlekszem 30 ezerrel ami ebben a kategoriaban elhanyagolhato szinte. Egyebkent en altalaban alacsony es kozepes hangeron a hatterzenere hasznalom. Meg a tvhez is hozza volt kotve aux al. Ugyanaz az a preciz reszletes kisse lagy erolkodes nelkuli hangzas van mindkettonel, csak ahogy mondod a helsinkibol hianyzik az az atuto ero ami a nagyobb testverekbol. Szerintem az is nagyon szamit milyen zenet hallgatsz rajta.
Nyilvan nekem nem volt lehetosegem egymas mellett tesztelni ezeket tehat annyira nem relevans a velemenyem.
En amugy tudom hogy oluvnak is ezert nem annyira tetszik. Nyilvan az oslo a favorit, es ez nyilvanvaloan igaz is.
A hangminosegben en nem erzetem akkora kulonbseget. Inkabb a merete miatt eroteljesebben szol. Ahol latvanyos a hangminoseg romlas az a Reykjavik meg a City.
Nyilvan ezek joval kisebbek szoval nem csoda.
Meg ott mar kisporoltak a late night modot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest