- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ati1979 #7618 üzenetére
Ez ilyen, természetesen nem szar cucc egyik sem, csak ha tényleg mindegy a választás (mert vagy tele vagy pénzzel mint kutya bolhával, vagy pedig a tervezett használat idejére leosztva nem sok) vidd azt ami megfelelőbb számodra.
Ugye ez BT hangszórós topik, amit az idejárók leginkább a hordozható BT cuccoknak tekintenek, nekem a Copenhagen a "nagyritkán" hordozható kategóriába került. A kedvenc hangkeltőm itthon még mindig az Edifier R1850DB. BT, Optika, Drót és olyan tiszta meleg mélyeket és közepeket paszíroz ki magából, hogy az tiszta gyönyör:A nappali házimozi cuccot egy Fidelio E6-tal oldottam meg, nincs vele bajom, de igazából az én tartalomfogyasztási szokásaim az utóbbi időben változtak, bőven elég lenne egy Edifier R2000 is oda.
Bár az is tény (és emiatt talán nem elrugaszkodott ebben a topikban sem) hogy ugye a szatellit hangszórók úgy vannak megoldva, hogy saját beépített akkumulátorral rendelkeznek, így különálló hordozható BT cuccnak tekinthetők (a párom rendszeresen lekapja valamelyik oldal tetejéről, és pl. egy vasalás vagy ruha hajtogatás közben azon keresztül hallgat zenét. Kvázi a komplett rendszer működik egy Fidelio E6 bt eszközként, de ha akarod a két szatellit akár külön forrásról is szólhat (E6 Right és Left ).A vifát csak én használom, mert ahol szól ott csak én szoktam többnyire tartózkodni, plusz a párom szerint nehéz mint a dög és lusta az emeletről lehozni még akkor is ha az szerinte is jobban szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged