- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Ez off téma de nem találtam bluetooth fejhallgató topikot, szerintem itt vannak olyan fórumtársak akik tudnának segíteniAdott egy samsung smart tv, amiben van bluetooth. Ezen keresztül lehet hozzá fejhallagtót csatlakoztatni. Viszont sok helyen olvasom hogy a "olcsóbb" kategóriás fejhallgatókkal késés van a kép és a hang között.
Ha itt valaki keresne olyan bt hangszórót amivel szinkronban lesz a hang a képpel akkor mit ajánlotok? (20 000 huf alatt)
Valyon az apt-x kompatibilis fejhallgató garantálja hogy nem lesz késés? Esetleg milyen más szabvány definiál olyan technikát ami kiküszöböli a késést?
Mikor ti bt hangszóróval néztek filmet akkor tapasztalható a késés( latency). Esetleg van itt olyan akinek van bt képes tv-je és apt-x kompatibilis hangszórója.
Jelenleg egy olyan fejhallgatót találtam ami benne van az árkategóriában és támogatja az aptx-et.: Astrum ht 410
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest