Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
Üdv!
Köszönöm a lehetőséget! Sajnos dunaújvárosi vagyok (mondjuk ha kell át tudok ugrani Fehérvárra...). Közben képes voltam papírból kihajtogatni egy pontos méretet, mégis, mekkora lehet ez a kütyü, és azt kell mondjam hogy hatalmas... (:
Meg ez az elem dolog is kissé megijesztett, nem vagyok benne biztos a power bankom elbírna vele (csupán 5000mah), szóval most kissé megriadtam (főleg a mérettől...) (:Mindegy, beszélek párommal, megmutogatom Neki, ha tetszik akkor érdekelne a dolog (természetesen elutalom az árát előre), mert igazából csak egy nyaraláshoz kellene.
És hogy ne legyek nagyon off, nekem már közel másfél éve van egy xqBeat 2.0 füttyfürüttyöm. Nem vagyok "vájt fülü", csak azért kellett ne a laptop harmatgyenge aprócska hangszórója nyekeregjen. Fogalmam sincs milyen minőségűnek számít, azt tudom a Sony srsx11 se hangerőben, sem minőségben sehol nincs hozzá. A munkatársam szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- World of Warships
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DJI topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kutya topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T pro 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő