Hirdetés
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Ha így visszaolvastál biztos láttad, hogy nálam jelenleg 3 aktuálisam is használt bt hangszóró van.
1 Tronsmart Mega:
Én használom. Munkahelyemen amikor a raktárban dolgozom, hogy legyen valami háttér. Szerintem ok a hangja. Nem hallgatom maxon mert nem bulizok, de egy 600 négyzetméteres raktárat bezenélni azért kell hang. Itthon is szoktam zenét hallgatni róla amikor a kertben palántázok, vagy más dolgom van. Szintén nem üvöltetem, mert szomszédok is vannak. Akku ideje pazar. 3naponta rakom töltőre, nem várom meg míg lekerül. Ez kb 12-13 óra zenélés.
Tény, hogy minimumon sosem hallgattam. Írtuk is a srácnak amikor ez szóba került, hogy nem életszerű ilyen kis hangerőn zenét hallgatni hangszórón mert elvész a dinamika. Ilyen hangon gyakorlatilag nincs mely hang. Sokkal jobb erre egy füles.
(Én pl egy Bluedio A2-t használok ilyenkor. Kifelé nincs hangja, feleségem alhat, én meg lubickolok a zenében)2 Jbl Charge 2plus
A fiamé. Neki csak Jbl jó. Nekem mindegy, ő zsebpénze, az vesz amit akar. Klasszikusan én csak annyit látok, hogy majd 3x annyi volt mint a Mega, és nem jobb annyival. Talán kicsit tisztább, több a magas, de ez minden.
Akku szintén jól bírja. Néha, ha a mega bentmarad a cégnél hallgatók ezt is. Jó. Most mit mondjak.3 tronsmart t6.
Lányomé. Most kapta, mert jön a nyár, mennek erre arra a barátokkal.
Kérdeztem mit akar, tetszett neki a mega, de nem tetszett neki a formája. Így lett t6.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kuponkunyeráló
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Direct One (műholdas és online TV)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest