- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
Viktor77 #4514 üzenetére
Ha így visszaolvastál biztos láttad, hogy nálam jelenleg 3 aktuálisam is használt bt hangszóró van.
1 Tronsmart Mega:
Én használom. Munkahelyemen amikor a raktárban dolgozom, hogy legyen valami háttér. Szerintem ok a hangja. Nem hallgatom maxon mert nem bulizok, de egy 600 négyzetméteres raktárat bezenélni azért kell hang. Itthon is szoktam zenét hallgatni róla amikor a kertben palántázok, vagy más dolgom van. Szintén nem üvöltetem, mert szomszédok is vannak. Akku ideje pazar. 3naponta rakom töltőre, nem várom meg míg lekerül. Ez kb 12-13 óra zenélés.
Tény, hogy minimumon sosem hallgattam. Írtuk is a srácnak amikor ez szóba került, hogy nem életszerű ilyen kis hangerőn zenét hallgatni hangszórón mert elvész a dinamika. Ilyen hangon gyakorlatilag nincs mely hang. Sokkal jobb erre egy füles.
(Én pl egy Bluedio A2-t használok ilyenkor. Kifelé nincs hangja, feleségem alhat, én meg lubickolok a zenében)2 Jbl Charge 2plus
A fiamé. Neki csak Jbl jó. Nekem mindegy, ő zsebpénze, az vesz amit akar. Klasszikusan én csak annyit látok, hogy majd 3x annyi volt mint a Mega, és nem jobb annyival. Talán kicsit tisztább, több a magas, de ez minden.
Akku szintén jól bírja. Néha, ha a mega bentmarad a cégnél hallgatók ezt is. Jó. Most mit mondjak.3 tronsmart t6.
Lányomé. Most kapta, mert jön a nyár, mennek erre arra a barátokkal.
Kérdeztem mit akar, tetszett neki a mega, de nem tetszett neki a formája. Így lett t6.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest