Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
wifi-n keresztül szerintem csak a saját app-jával lehet hangot küldeni rá az meg ha jól rémlik csak zenét játszik le illetve egy saját zenebolt is egyben
(szerk. most kicsit olvastam a honlapjukon már ez nincs, csak a netrádiók maradtak és a saját zenéid de wifi-n csak az app-jukkal küldi a hangszórókra)ha rákapcsolódsz a wifi-re amit ő kreál akkor böngészőből lehet állítgatni dolgokat mint egy router-t
pl ki lehet törölni belőle az addig beállított wifi hálózatokat ezen a címen 192.168.1.1nálam akkor volt késés amikor fent volt ez a pure connect és ott kapcsoltam be azon belül a saját bluetooth kapcsolódást, ilyenkor lehet akármiről átküldeni hangot
azóta legyalultam ezt és kitöröltem mindent az s3x agyából is úgyhogy nem kapcsolódik hálózatra csak simán bt-al app nélkül kapcsolódva már nincs ez a késés
legalábbis a nexus 5-ről hajtva, van egy windows-os tabom ott van egy nagyon kicsi és rengeteg kékhalált is sikerült elérni amikor kapcsolódni akarok bt-n.. de ez a tabom/win 10 gondja inkább
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest