Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Az látszik, hogy valami nagyon egyedi és prémium hatású speakerek/fülhallgatók stb. előállítása volt a cél a Bugani-nál. Van kb. vagy 9-10 speakerük és egy marék fül/fejhallgató, de mindegyiknél nagyon hangsúlyos a dizájn, a hangzás meg nem véletlenül lett ilyen jó, a Harman Kardon Acoustic Engineers 2021 ben partnerként csatlakozott ehhez a kínai brand-hez, szóval ráfeküdtek a cuccra rendesen ami látszik és hallható is, pláne a Brief Pro nál
Nyilván lehet szőrszálat hasogatni, pl. hiába a HK partnerség, a térhatás, vagy a széles sztereó hatás egy kicsit hiányzik (ami a go play nél és az X nél is megvan), és emiatt nagyon középről jön a hang, már-már majdnem olyan mint a sztereó vs. monó vagy inkább széles sztereó vs. sztereó esete ....de egy BT speakernél aminek ilyen egyedi a kinézete és így szól, szerintem 100 ból 99 en észre sem veszik
Az app hiánya már más kérdés, bár annak meg pont ott a go play példája, de egy 3rd party eq val is lehet azért bűvészkedniA Boost Max meg - ahogy írod is - kicsit csalódás, én is hangrobbanásra számítottam a Brief Pro után. Valahol olvastam, hogy lehet még kicsit reszelve lesz, de az is lehet csak egy kósza hír és nincs semmi valóság alapja...
A hangolások esetén viszont az sincs kizárva, hogy a HK azért arra figyelt, hogy ne legyen egy újabb konkurenciája
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Call of Duty: Black Ops 7
- World of Tanks - OFF topic
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest