Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz <Adamsky> #20402 üzenetére

Az látszik, hogy valami nagyon egyedi és prémium hatású speakerek/fülhallgatók stb. előállítása volt a cél a Bugani-nál. Van kb. vagy 9-10 speakerük és egy marék fül/fejhallgató, de mindegyiknél nagyon hangsúlyos a dizájn, a hangzás meg nem véletlenül lett ilyen jó, a Harman Kardon Acoustic Engineers 2021 ben partnerként csatlakozott ehhez a kínai brand-hez, szóval ráfeküdtek a cuccra rendesen ami látszik és hallható is, pláne a Brief Pro nál

Nyilván lehet szőrszálat hasogatni, pl. hiába a HK partnerség, a térhatás, vagy a széles sztereó hatás egy kicsit hiányzik (ami a go play nél és az X nél is megvan), és emiatt nagyon középről jön a hang, már-már majdnem olyan mint a sztereó vs. monó vagy inkább széles sztereó vs. sztereó esete ....de egy BT speakernél aminek ilyen egyedi a kinézete és így szól, szerintem 100 ból 99 en észre sem veszik

Az app hiánya már más kérdés, bár annak meg pont ott a go play példája, de egy 3rd party eq val is lehet azért bűvészkedni

A Boost Max meg - ahogy írod is - kicsit csalódás, én is hangrobbanásra számítottam a Brief Pro után. Valahol olvastam, hogy lehet még kicsit reszelve lesz, de az is lehet csak egy kósza hír és nincs semmi valóság alapja...

A hangolások esetén viszont az sincs kizárva, hogy a HK azért arra figyelt, hogy ne legyen egy újabb konkurenciája :D

Új hozzászólás Aktív témák