- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
Ez a hozzászólás azoknak szól, akit lehet hogy érdekel, hogy milyen teljesítmény nyújt, egy felső kategóriás BT hangszóró egy kocsiban. ( kvázi hiánypótlás* )
[link]
Itt lehet meghallgatni egy felvételt a kocsiból.Csak stílusosan.
Kérlek nézzétek el nekem a rögzítés hiányát még ropogós a BB3 (sima*), nem volt még időm rögzíteni.
Frekvencia válasz a kocsiban.
40 és 20.000Hz között a torzítás végig 2% alatt marad, ami egy nagyon jó érték, főleg egy BT hsz.-tól.
Nyilván lesz még egy kisebb összeg, amit a rögzítésre el kell majd költenem, de bizonyosan több 100.000Ft-ot spóroltam azzal, hogy sem nem barmoltam szét a kocsit, sem nem fizettem ki egy sokhangszórós, fejegységcserés, mélynyomós rendszer beszerzését, és installálását egy szakembernek.
P.S.: Meghallgattam a megosztott felvételt, hát némileg sikerült túltolnom a mikrofon felvételi szintjét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- OLED TV topic
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest