Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Pixx96 #19875 üzenetére

Igen én is ez a típus vagyok meg sok több mint fél éve a Uboom X de nincs le ejtve se oda verve. Szóval patika állapotba van.

(Uboom X)
    Igazság szerintem a hangszóró kültéren Outdoor módba néha Torzít és ne fogja senki a 9.49 Firmwarere, a gyári utolsó 0.46 Firmware és Outdoor módba fél hangerőn letorzított.

Nem a hangszóró torzít talán a passzív membrán nagyot leng és annak van valami féle érdekes hangja, ami már nem basszus hanem kellemetlen morgás.
    A Liljon Get low számnál a fal tövébe rakva ezt tisztán hallani, de érdekes beltéren ez nem olyan feltűnő. :))

Nem teljesen torzítás csak néhány zene esetén valahogy a basszus lehet elér valamit határt. A MFTP VOl 4 esetén "minimál válogatás" Havernál leraktam a fal tövébe és ott szintén a passzív membrán elérte talán a Korlátait és a hangszóró azt a fura hangot adta.
    Persze én értem "Oluv Budget Speaker", ezért az árért nem vártam tőkéletest.
    A másik érdekesség hogy 40% töltöttség után visszavesz a teljesítményen, ha ideig meritem. :U

Új hozzászólás Aktív témák