- Videós, mozgóképes topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem akarok flamet abból, hogy melyik a tuti preset (Uboom X, Oluv EQ-ról beszélek ...).
A lényeg, – ahogy azt már milliószor írtam – hogy ez végre egy olyan cucc, ami esetén szerintem a felhasználók 99%-a megtalálja az ízlésének megfelelő hangzást.#19396 Cyborg
" ... a HK GO PLAY 3, de ez 1/3-ad annyiba kerül, azért vesszük ezt ... "
A HK Go Plus Play 3 csak egyféleképpen képes szólni: jó sok basszussal, de kisebb hangerőn ennek ellenére mégsem olyan jó, mint az Uboom X. Az alsó hangszóró okán már az elhelyezése sem könnyű. Kültéri használat esetén pedig az ember igen hamar szembetalálhatja magát annak sérülékenységével." ... nagyon búgnak benne Balázsék ... "
Ebből is látszik, hogy az Outdoor, az tényleg (inkább) Outdoor-ra (és zenére) van, ahol a mélyek könnyebben "elszállnak" (magyarán vissza kell pótolni).All-in-all lehet, hogy valakinek egyik beállítás szimpatikusabb a másikkal szemben, de sokan (köztük én is) azt részesítik előnyben, ha a zene – közel – úgy szólal meg, mint ahogy azt anno a szerzője megálmodta.
Érdemes a YT-n – egy jobb fülessel – pár olyan binaural felvételt meghallgatni, aminél az eredeti számot is bejátsszák ("Csöcsi" szokott ilyet). Néha engem is meglep, mennyire más (kicsit talán még "vérszegényebb") az eredeti felvétel ahhoz képest, ami kijön az adott hangszóróból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest