Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
hallani hát sokkal másabb hangja már 40-50% is mintha kapna egy boostot az egész cucc előtérbe kerülnek magas hangok is kevésbé tompa hangja is tisztább lesz kb mintha kapna egy masik hang profilt
azt vártam ha már kapta Xtreme 4 azt undorító dudort lentre cserélhető akksi miatt is ezt featuret elhagyják és legalább is én az ovális mélyet vártam X4 től de hát ez van idén elvileg érkezni kell bb4nek 2025 első felében rebesgetik valamit mutatni kell nekik itt tribit blast 2 , w-king x20 meg az uboomx nevetséges áron
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa Rally
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azt vártam ha már kapta Xtreme 4 azt undorító dudort lentre cserélhető akksi miatt is ezt featuret elhagyják és legalább is én az ovális mélyet vártam X4 től de hát ez van idén elvileg érkezni kell bb4nek 2025 első felében rebesgetik valamit mutatni kell nekik itt tribit blast 2 , w-king x20 meg az uboomx nevetséges áron