Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18764 üzenetére
hallani hát sokkal másabb hangja már 40-50% is mintha kapna egy boostot az egész cucc előtérbe kerülnek magas hangok is kevésbé tompa hangja is tisztább lesz kb mintha kapna egy masik hang profilt
azt vártam ha már kapta Xtreme 4 azt undorító dudort lentre cserélhető akksi miatt is ezt featuret elhagyják és legalább is én az ovális mélyet vártam X4 től de hát ez van idén elvileg érkezni kell bb4nek 2025 első felében rebesgetik valamit mutatni kell nekik itt tribit blast 2 , w-king x20 meg az uboomx nevetséges áron
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android játékok topikja
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Automata kávégépek
- Horizon: Zero Dawn
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest