Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
hallani hát sokkal másabb hangja már 40-50% is mintha kapna egy boostot az egész cucc előtérbe kerülnek magas hangok is kevésbé tompa hangja is tisztább lesz kb mintha kapna egy masik hang profilt
azt vártam ha már kapta Xtreme 4 azt undorító dudort lentre cserélhető akksi miatt is ezt featuret elhagyják és legalább is én az ovális mélyet vártam X4 től de hát ez van idén elvileg érkezni kell bb4nek 2025 első felében rebesgetik valamit mutatni kell nekik itt tribit blast 2 , w-king x20 meg az uboomx nevetséges áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azt vártam ha már kapta Xtreme 4 azt undorító dudort lentre cserélhető akksi miatt is ezt featuret elhagyják és legalább is én az ovális mélyet vártam X4 től de hát ez van idén elvileg érkezni kell bb4nek 2025 első felében rebesgetik valamit mutatni kell nekik itt tribit blast 2 , w-king x20 meg az uboomx nevetséges áron