Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
hallani hát sokkal másabb hangja már 40-50% is mintha kapna egy boostot az egész cucc előtérbe kerülnek magas hangok is kevésbé tompa hangja is tisztább lesz kb mintha kapna egy masik hang profilt
azt vártam ha már kapta Xtreme 4 azt undorító dudort lentre cserélhető akksi miatt is ezt featuret elhagyják és legalább is én az ovális mélyet vártam X4 től de hát ez van idén elvileg érkezni kell bb4nek 2025 első felében rebesgetik valamit mutatni kell nekik itt tribit blast 2 , w-king x20 meg az uboomx nevetséges áron
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
azt vártam ha már kapta Xtreme 4 azt undorító dudort lentre cserélhető akksi miatt is ezt featuret elhagyják és legalább is én az ovális mélyet vártam X4 től de hát ez van idén elvileg érkezni kell bb4nek 2025 első felében rebesgetik valamit mutatni kell nekik itt tribit blast 2 , w-king x20 meg az uboomx nevetséges áron