- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #18702 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat,
elgondolkodtam, rajta, valóban mire is kell. Otthoni zenélésre nem igazán, arra megvan minden. Valójában a hordozhatóság lenne a szempont, ha pár napra elutazom valahova, akár munka, akár túra, akkor este, a szálláson lehessen hallgatni valamit. Esetleg külsős munka, sütögetés, beszélgetés közben háttérzenének, ami mindig ott lapul(hat) a táskában. (Tehát nem háziubuli, nem tánc party, nem odafigyelős zenehallgatás. Arra van más. )
Amiket próbáltam (vannak):
Envaya 150/250. Mindegyikben cseréltem már aksit, de a 250-ban nem sikerült, vagy más baja van, nem megy csak töltőtől, és arról is csak félhangerőig. Amúgy a 150-nek jobban tetszette a hangja, sokkal több és szebb magasa van. Sajnos ez is "tütükézik", és a gombjai annyira átgondolatlanok, hogy vakon szinte kezelhetetlen, tehát az éjszaka 'félálom' mód kilőve.
Dockin Dfine: első szériás, valóban jó hangszórókészlettel, de igazán csak akkor szól jól, ha egy Earstudio es100 BT dac hajtja auxon. A hangminősége ilyenkor szintet lép és EQ-n levehető a basszus, amit alapból sajnos túltoltak. A legtöbb zenén élvezhetetlenül "büffög" .
Hama Pipe 2.0 Végül összeraktam, nem lett semmi baja, de meglepően kicsi hangszórókkal dolgozik. Ennek ellenére háttérzenélése alkalmas, sajnos ez is "tütükézik" a jel megszűnése után 15 perccel.
JBL Clip2, ez praktikus, igazi svájci bicska (mindig nálad lehet), azt nagyon szerettem benne, nagyon sokat elment egy töltéssel, egy (két) szinttel jobb a telefon hangszóróinál. Sajnos elhagytam.
Amiken most gondolkodom:
Van egy BO beoplay P2, ami nagyon szimpatikus
Pro: van külön magassugárzó + Peerless mélyközép, zárt dobozból is élvezhetően testes hang, nagyon jó méret, praktikus forma.
Kontra: aksi csak kb. 4 órát bír, ez is "tütükézik", amikor kikapcsol, nem vagyok beljebb, mint a Denon. Ráadásul mindenféle "fícsörökkel" lehet vezérelni, koppintani, rázogatni.
Soundcore Motion 100/300: ahogy hallgattam, sok különbség nincs köztük. A 100 valamivel kisebbe, de nem mondanám praktikusabbnak, a 300 laposabb, jobban elpakolható (akár zsebbe is). A 100 keresztmetszete négyzetes, és kb. 1-2 cm-el nagyobb a mélysége.
Pro: BT 4.3, HD kodek, 18650 aksi (legalábbis a 300-ban). és NEM TÜTÜKÉZIK, legalábbis appban kikapcsolható.
Kontra: nincs magassugárzó (bár pl az Envaya is szép hangot produkál szélessávúval, azért egy csipogó sokat tud dobni).
Motion Plus: a Dockint válthatná, a hordozhatósága már korlátos. Ha csak egyet vesz az ember, ez lenne a jó kompromisszum.
Ezek alapján az Motion 100/300 közt vacillálok, elsősorban az app és a jövőorientált technológia miatt (BT, HD) Sajnos a 100-at nem láttam szétszedve, valószínű, hogy abban is 18650 akksi van, csak egy darab (mint a Denon kicsi/nagy testérek). A hangszórókészlete is valószínűleg megegyezik, kisebb erősítő, kisebb doboz, bár a méreti előnyét lerontja a formai hátránya (négyzet alakú hasáb).
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged