- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Tegnap este megnéztem egy videót arról, hogy miből van egy ilyen x600-as (szétszedték). Azután szerencsére eszembe jutott néhány alapvetés a múltból:
- a hifi ott kezdődik, hogy a hangfal fából van
- a hifi ott kezdődik, hogy 2.0
- minél több hangszóró van, annál nagyobb lesz a baj, kis monitor ládákhoz bőven elég egy középmély és egy dóm (de 2-3 colos középmélyekből nem fog kijönni mély hang, az egy ábránd).
- a hangfal mindig a legerősebb eleme a láncnak, tehát nem kell feltétlenül drágát venni, csak jó legyen a konstrukció (sub előre nézzen, be lehessen könnyedén tömni stb.)
- nincs szükségem akkumulátorra, töltsére és hasonló baromságokra (mint pl. az akkus csavarbehajtó, amit használsz 1 évben 2x és tönkremegy pár év alatt).
- nincs szükségem nagy mértékű hordozhatóságra, a kertbe meg ki tudom vinni a kezemben is ezeket ha kell, áram meg mindenhol van.
- eszembe jutott a 90-es éve közepén kapott a testvérem egy szép piros kazettás magnót, aminek a hangszórói villogtak a ritmusra... ezek más céllal készült eszközök, látszik abból is, hogy mivel tesztelik őket...Szóval hagytam ezeket a műanyag játékokat és vettem egy bluethooth hangszórót 40 e Ft-ért szállítással: Edifier R1700BT
Ha valaki keres bluethooth hangszórót, lehet érdemes lenne elmondani neki, hogy kétféle szemlélet van nagyobb méretben (kisebb méretben van a táskarádió, az rendben van):
- az alapvetően akksi nélküli, zenehallgatási céllal
- és a mozgatható, hordófüles buli felszerelés a ledekkelKeresőszavak: Soundcore X600, Motion+, audiophile, hifi, hi-fi, fadobozos, 2.0, hangminőség
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest