- Plazma TV topic
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #17668 üzenetére
Hát ez nagyon gáz, amit az earfun művel. Kicsit ki is ábrándultam. Pedig már dörzsöltem a mancsom, hogy akkor csinálhatom a nagy csoportképet az L-ekkel, X-el meg a TWS fülesekkel. De úgy néz ki elmarad.
Az se szimpi, hogy Oluv rengeteg munkát beleölt, kihozza a maxot az X-ből, miatta kap jó értékelést. Tulajdonképpen eladja az új hangszórót, de fizut nem kap csak ha az ő linkjét használják a vevőkAzt nem tudom, hogy az early bird X-el 0.39 fw-el jönnek-e. Alan a 0.38at kapta, azt nem tudni mikor kapta meg. Szerintem 1 hónapja már nála lehetett. De jogosan monja, hogy nem cserél fw-t mert egy átlag vevő nem fogja cserélgetni, azzal használja, amivel gyártották.
De az is gáz, hogy 0.38al mondanak rossz dolgokat, erre az a reakció, hogy a 0.39ben minden javítva lesz... Hát bakker ez komolytalanÉs akkor ez a megjelenési mizéria, kuponos reklámok, az appban is (Alannek ezzel indult az app, nekem csak az értesítésekben van/volt). De magyarban mar kapni lehet 1 hónapja. Viszont, aki a kuponra várt az nem kapott. Nagyon amatőr. Nézzük meg egy samsung, xiaomi vagy bármi nagy gyártó új termékének bejelentését, tesztjeit, forgalmazását. Egy napon indul az eladás az egész világon és előtte este mennek ki a hivatalos tesztek. Nincs semmi szivárogtatas, nincs más teszt róla.
Amúgy a tribit sb-tal szemeztem, jobb forma és eddig az vezette obvious-bird listáját. Most az X vezeti már. Megjegyzem az a lista is tartalmaz ellentmondást más tesztekkel ellenben. De a tribit is elfosta az ujabbak gyártását.
Hát én nagyon csalódott vagyok. (Ezt lehet megírom az earfunnak is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Marble Gray 8GB/256GB Független
- Lenovo ThinkCentre M81 SFF i5-2400 14GB DDR3 120GB SSD HD Graphics 2000
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest