- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #17538 üzenetére
Hát, ha egy órával előbb írod, még meggondolhattam, volna de kifizettem paypal.
Ugyanennyiért lett volna az is, igaz kuka aksival.Hogy nézegettem, technikailag fejletteb (BT5, AKM DSP, HR Audio stb,) de ezeket kompenzálni tudom a Q15 dac-al, ami úgyis mindig ott lesz Line Outról hatom meg.
Hangerőben a Dockin tűnik nyerőnek, nem tudom, hangminőségben, meghajtókban hogy állnak?
Ahogy néztem a képeket, a Motionnak van egy passiv membránja középen, előre. És hol a második? Mert kettőt írnak neki.Az USB C töltés is előny a 12V-al szemben, de mást nem nagyon látok.
Viszont ez a kikapcsolható tütükélés Isten áldása lehet. Ez a Dockin nem tudja?
(egyszer volt egy telefonom, valami nomu s30 vagy mi, kimondottan outdoor telefon, és olyan hangos szignállal bootolt, ha rádobtam a párnát és ráültem, akkor is mindenki felébredt a házban. Külön appot kellett feltenni, hogy némítsa. Egy outdoor telefon,. vadászok, katonák, természetjárók welcome. Biztos vagyok benne, hogy szándákosan teszik bele a sz@rt, hogy ne tudjon többet, mint amit az árkategória megkövetel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest