- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok!
Van egy Denon Envaya 250BT hangszórtóm, amiben kicseréltem az aksikat. Azóta viszont a teljes hangerőhöz közeledve reccsen egyet és kikapcsol. Lehet, hogy xar aksikat kaptam
(foprrfüles aksi, a típusára nem emlékszem, itt vettem a hardveraprón...)
Tudodtok ajánlani valami forrást, ahol 2 db garantáltan eredeti aksit tudok venni? Ha veszek, mekkora áramleadás kell neki? Érdemes nagy amperszámút venni (mintegy e-cigibe)?Az, hogy az aksikat kikapcsolva is csontra meríti, továbbra is megmaradt. Érdemes esetleg egy kapcsolót közbeiktatni, és kivezetni? Ami megszakítja a tápellátását? Igaz, hogy a vízhtatlansága oda lenne, viszont nem tütükézne leikapcsoláskor, lehetne használi pl. este elalváshoz. Kilövöm és kész. Így teljesen használhatatlan, amikor kikapcsol magától, olyan szignált tol, hogy még a szomszéd is felébred. És ez így kikapcsolhatatlan. (mekkora barom lehetett, aki ezt kitalálta...
)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- OLCSÓ MONITOROK
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest