Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
pamesz
üzenetére
Én véletlen egyszer nem üzérkedni akarok, aztán ez van
Írtam nekik, bár az a levelezés is vicces volt. Írtam, hogy mizu, első válaszban olyan számlát kértek, akiben látszik a rendelés szám. Ez azért vicces, mert ilyen nem létezik.
anker nem küldött számlát, paypal számlán nincs order number. Írtam is nekik, hogy hát ilyen nincs
Aztán pár óra múlva jött ankertől egy levél, de nem erre a panaszra válaszolva, hogy sry csúszik a shippimg, 1-2 hét de max Juli elején (az benne van amúgy a 2 hétben már
) megkapom. Nincs ezzel bajom, mert feleségemnek kell majd oviba szeptembertől, de szerintem már rég küldhettek volna pár sort, hogy "hé paraszt dont fos"....
És amúgy neked B2P hogy jön be? Nagy a csönd, nem mesél senki
vagy mindenki ennyire megbánta?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
anker nem küldött számlát, paypal számlán nincs order number. Írtam is nekik, hogy hát ilyen nincs
) megkapom. Nincs ezzel bajom, mert feleségemnek kell majd oviba szeptembertől, de szerintem már rég küldhettek volna pár sort, hogy "hé paraszt dont fos"....
vagy mindenki ennyire megbánta?