Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
pamesz #16936 üzenetére
Én véletlen egyszer nem üzérkedni akarok, aztán ez van
Írtam nekik, bár az a levelezés is vicces volt. Írtam, hogy mizu, első válaszban olyan számlát kértek, akiben látszik a rendelés szám. Ez azért vicces, mert ilyen nem létezik.
anker nem küldött számlát, paypal számlán nincs order number. Írtam is nekik, hogy hát ilyen nincs
Aztán pár óra múlva jött ankertől egy levél, de nem erre a panaszra válaszolva, hogy sry csúszik a shippimg, 1-2 hét de max Juli elején (az benne van amúgy a 2 hétben már) megkapom. Nincs ezzel bajom, mert feleségemnek kell majd oviba szeptembertől, de szerintem már rég küldhettek volna pár sort, hogy "hé paraszt dont fos"....
És amúgy neked B2P hogy jön be? Nagy a csönd, nem mesél senki
vagy mindenki ennyire megbánta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Aful Explorer
- Új, felbontott Sencor RESONEX MAXI 100W hordozható bluetooth hangszóró - 2 év bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest