Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
pamesz #16936 üzenetére
Én véletlen egyszer nem üzérkedni akarok, aztán ez van
Írtam nekik, bár az a levelezés is vicces volt. Írtam, hogy mizu, első válaszban olyan számlát kértek, akiben látszik a rendelés szám. Ez azért vicces, mert ilyen nem létezik.
anker nem küldött számlát, paypal számlán nincs order number. Írtam is nekik, hogy hát ilyen nincs
Aztán pár óra múlva jött ankertől egy levél, de nem erre a panaszra válaszolva, hogy sry csúszik a shippimg, 1-2 hét de max Juli elején (az benne van amúgy a 2 hétben már) megkapom. Nincs ezzel bajom, mert feleségemnek kell majd oviba szeptembertől, de szerintem már rég küldhettek volna pár sort, hogy "hé paraszt dont fos"....
És amúgy neked B2P hogy jön be? Nagy a csönd, nem mesél senki
vagy mindenki ennyire megbánta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan , csak kibontott Fiio BTR17
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest