Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ribarszki
üzenetére
"Pomt ma kaptam a hírlevelet."
Meglepő módon én nem, pedig szoktam. Úgyhogy tök véletlenül néztem fel az oldalra ...
Aztán nézem, hogy mi ez a "dundi" Boom 2
"Árára kíváncsi leszek."
Arra nyilván mindenki. Én viszont nem csak arra, hanem legfőképp a hangzására (+codec támogatásra)."Az ajándék hangszóróval még jó is lehet."
Engem spec. taszít ez az akció, mert nem kell még egy X. hangszóró (és füles se). Ha ez bejönne, és venném, akkor a "sima" Boom menne (és maradna a Motion+).
Alan tesztjét tuti megvárom, aztán pedig majd valamilyen jó kis akciót. Addig gyűlnek a tapasztalatok ... nem hajt a tatár (van miről szóljon a muzsika, ha kell)
Egyébként meglepő számomra ez a hangszóró.
A teljesítménye alapján – papíron 140W
– a Boom Plus ("csak" 80W) felett kell, hogy legyen árban (is). Szerintem utóbbit lehozzák majd ilyen 130-150 Eur környékére, az új pedig lesz 170-180 Eur. Sőt, lehet a Boom Plus nem is tartják meg. Minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

– a Boom Plus ("csak" 80W) felett kell, hogy legyen árban (is). Szerintem utóbbit lehozzák majd ilyen 130-150 Eur környékére, az új pedig lesz 170-180 Eur. Sőt, lehet a Boom Plus nem is tartják meg. Minek?