- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ribarszki #16777 üzenetére
"Pomt ma kaptam a hírlevelet."
Meglepő módon én nem, pedig szoktam. Úgyhogy tök véletlenül néztem fel az oldalra ...
Aztán nézem, hogy mi ez a "dundi" Boom 2"Árára kíváncsi leszek."
Arra nyilván mindenki. Én viszont nem csak arra, hanem legfőképp a hangzására (+codec támogatásra)."Az ajándék hangszóróval még jó is lehet."
Engem spec. taszít ez az akció, mert nem kell még egy X. hangszóró (és füles se). Ha ez bejönne, és venném, akkor a "sima" Boom menne (és maradna a Motion+).
Alan tesztjét tuti megvárom, aztán pedig majd valamilyen jó kis akciót. Addig gyűlnek a tapasztalatok ... nem hajt a tatár (van miről szóljon a muzsika, ha kell)Egyébként meglepő számomra ez a hangszóró.
A teljesítménye alapján – papíron 140W– a Boom Plus ("csak" 80W) felett kell, hogy legyen árban (is). Szerintem utóbbit lehozzák majd ilyen 130-150 Eur környékére, az új pedig lesz 170-180 Eur. Sőt, lehet a Boom Plus nem is tartják meg. Minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Magisk
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Automata kávégépek
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest