Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
Egyébként, mikor eladtam az Oslót telekomos árában, 1 hónapig hirdettem, senki nem jelentkezett, mikor Xtreme 3-at tettem fel, 2 órán belül elvitték.
Egyik haverom is vett a készletből, kb 1 hónap után eladta az Oslót, mert jobban fekszenek neki a túltolt basszussal ellátott, ip védettségű hangszórók, nyilván itt már a felhasználási terület is többet üt a latban.
Szóval nem minden esetben mérvadó, pláne nem műszaki cikkeknél, hogy mennyi a bolti ára.
HV-n/marketplace-n elég sok Helsinkit láttam az elmúlt időszakban 50-60-ért hirdetve, itthon sosem fog elmenni ennél többért.
A Vifa élettartam garancia sajnos pont egy magyar Helsinki videóban tévesen lett említve, szóval ez nem létezik. Aki a Telekomnál vette, 1 év garanciát kapott rá, hiszen 100 ezer forint alatt kínálták, de ha tripla áron veszed, is csak 2 év van hozzá.
Az akksikra meg amúgy is csak 6 hónap.
Bármennyire is minőségi a Vifa, nem érné meg nekik évtizedeken keresztül ingyen szervizt biztosítani egy hangszórónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest