Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaxi
csendes tag
Sziasztok.
Vettem a pc-be egy bluetooth adaptert,: TP-Link UB400
és egy vezeték nélküli fejhallgatót: Sony WH-CH520Feltelepítettem windows7-re a BT drivert, működik, próbáltam csatlakoztatni a fejhallgatót, sikerült, de hibát jelez, hogy nincs telepítve a driver a fejhallgatóhoz. Mikor kinyitottama fejhallgató legbelsejét, ott azt írta a papron, hogy "made for iphone".
Kérdésem, működésre lehet valahogy bírni ezt a szettet pc-vel, vagy bukó?
Felmentem a google-ban beírtam, wh-ch520 driver, de a Sony-nak csak telefonra van app-ja, írja is, hogy PC-re nem kompatibilis.Vagy hogy tudnék megoldani egy olyat, hogy vezeték nélküli fejhallgatóval tudjak egy nyomorult zenét hallgatni a pc-ről media playerből vagy youtuberól, de a lényeg, hogy az legyen a hangszóró, ha kihúzom a hangfal jack csatlakozóját a pc-ből? Mi kellene hozzá? Azt is utólag vettem észre, hogy a fejhallgató 5.2 verzió, a pc adapter pedig csak 4.0, nem tudom, ez gond-e.....
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest