- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Írtam Alan Rossnak van-e Kedve tesztelni az új 5.1 Bluetooth verziós Dockin D fine-t.
Kíváncsi lennék a mai mezőnybe hogy állja meg a helyét, egy Mifa Wildbox/Motion Boom esetleg Soundcore X600 ellen.Úgy látszik ez a 1,5-2,5 kg kategória számomra a legjobb ha kell hangos és jól szól és még pont hordozható is.
Szerinem a D fine így frissités mellet lehet képes meglepetést okozni, lehet odaveri a X600-at. Kíváncsi lennék Alan véleménye mi lenne róla.Bár tény és való ár-érték arányba a Motion Boom akciós 70-75 euroja elégé bestbuy.
Vannak jobb hangszórók mint a Motion boom de az mind extra fellárért.
Láttam a Soundcore X600 tesztet, és én nem ájultam el tőle. Jó a Codec stb de maga a hangszóró tudása nem feltétlen indokolja a 200 euros felárat.
Még pár éve egy hangszóró úgy is tudott népszerű lenni ha meghallotad megismerted a márkát és modelt és olyat akartál. Nem hittél a fülednek egy kis dobozból hogy jön ki ekkora hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest