Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Sziasztok,
LG XBOOM 360 RP4G most akciós Euronics-nél, én adok neki egy esélyt. Van egy Samsung MX-ST50B itthon, ami baromi jó, nem bántam meg, viszont nem használom ki, kicsit overkill, mind hangra, mind méretre, eggyel kisebb is elég lenne. Kíváncsi vagyok az LG-re, megjelenés bejön, hangulatvilágítás szintén, kicsit jobban menne a dolgozószobámba, mint a Samsung.
Bónusz: nemrég beszereztem egy Huawei Sound-ot, nagyon tetszett a külseje (HK Aura Studio 3 is nagyon bejön, és igencsak hajaz rá), plusz legtöbb tesztben nagyon dicsérték a hangját is. Gyerekek, brutál jó cucc, olyan hang jön ki ebből a 2,2 kilós csuporból, hogy beszabehu. Kár, hogy már nincs meg az Onyx 7 meg a Go Play, most jó lenne face-to-face összehasonlítani azokkal is.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy az LG hogyan viszonyul a két fenti hangszóróhoz, méret alapján a kettő közé várnám, de egyrészt a kis' Huawei méretét meghazudtolóan szól, másrészt amiket hallottam kisebb LG hangszórók, azok nem győztek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi