Hirdetés
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab120
üzenetére
" ... ha wifit (beépített chromecastot) is kap ... "
Az tényleg nem lett volna rossz ..."Nyilván a basszust ilyen eszközökben felesleges keresni ... "
Azért ezzel vitatkoznék. Egy (sima) Boom nem nagyobb (mások a dimenziók, de szvsz. nem nagyobb) mégis sokkal "nagyfiúsabban" szól.Ezzel az X600-al nekem épp az a bajom, hogy a Soundcore "eltalálta szarva közt a tőgyét". Vagyis a Motion+ -nál - bizonyos értelemben - jobb, de pl. a Boom Plus-nál (de vehetjük a Boom-ot is) gyengébb (és itt nem a hangerőre gondoltam).
"Egyébként 1 hasonló méretű wifis ... "
Jó lenne a wifi, de ezt tudnám a legkönnyebben elengedni.
Tegyék bele a Motion+ "vasát" (aptX, multipoint, jó minőségű csipogok, külön (?) erősítővel) egy nagyobb házba, nagyobb (min. ami a Boom-ban van) mélysugárzókkal, és akkora passzív membránok, mint a Boom esetén.
Röviden, - ahogy már sokszor írtam - Boom + Motion+ → a "tuti" hangszóró.Egy királyság viszont van az X600-ban, az pedig a parametrikus EQ. Vagyis nem fix. frekvenciák vannak.
Nem a legjobb minőségű kép, mert egy videóból vágtam ki. Egyébként vicces / szánalmas, hogy egy csomó "nagy tesztelő" nem is beszél erről (észre sem vette?).
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- E-roller topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest