Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #14358 üzenetére
"Ez egyénenként változik ... "
Én sem állítottam mást, ill. leírtam, hogy nekem mi." ... Xtreme 3 hangerőbe elég jól oda verte ... "
Az UBoom L-t? És ebben mi olyan meglepő? A történet másik része, hogy az JBL-ek másról sem szólnak mint a nagy hangerőről és a velőtrázó mélyekről. Jól csinálják. A fiatalok sokszor más se kell. Az EDM muzsikánál nem kell "szeparáció" és különösebben térhatásra is szükség.X10: Igaz volt már téma - és én akkor is írtam neked, hogy szvsz. nem egy nagy gurítás (pláne, ha hozzávesszük, hogy neked a Boom nem jött be) - de látom nem hagy nyugodni a dolog úgyhogy ... szerintem neked venni kell egyet.
ui: ami izgalmasabbá teheti a vásárlást, hogy úgy látom van belőle "updated" verzió: x10-1
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest