- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Gaming notebook topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #14244 üzenetére
Igazából én sem értem, mivel a többi hangszórónál nincs ilyen gond, csak a Groove-nál, de mind a kettőnél
Mondjuk eddig lusta voltam igazán belemászni a beállításokba, pláne, hogy a többivel meg nincs ilyen probléma.
Kimondottan egy Samu S8+ t használok erre a célra, ha tudsz valami megoldást, előre is köszönöm.Trk.Adam87
Nálam 90%ot jelzett már fél óra használat után, de ez csak 10%os léptékkel képes figyelni az akkut
A Groove-ok is kb. egy óra után ugranak 90%-ra, de utána mintha sose akarnának lemerülni...nálam volt már többször is, hogy kb. 30-40% os hangerővel 18-20 órát muzsikált, őrület milyen jól bírja szuflával.
De a legjobban akkor döbbentem le, mikor egy szétszedős videóban kiderült, hogy a 2500 mAh akku helyett, csak 1800 mAh van benne...valszeg az Armor 01/02 ben is akkora van
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest