Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Én is kérnék tanácsot közben. Elgondolkodtam én is egy Motion Boom Plus-szon. De egyrészt nincs, másrészt azért jó lenne kevesebbet költeni, harmadrészt pedig ugye azért hallani ezt-azt, hogy nincs minden rendben vele. Így lebeszéltem magam róla. Mit ajánlanátok?
Hordozhatóság annyira nem szempont. Vízállóság egyáltalán nem fontos, power bank funkció, LED fények, TWS, meg mittudomén mi, szintén nem számít. A jó üzemidő, tiszta hangzás, telt mélyek viszont annál inkább. Na meg azért hangerő se árt szabadtéri használathoz. A DOSS Soundbox XL jó kis hangszóró volt, de talán feljebb lépnék egy hasonlóan jó ár/érték arányú hangszóróval. Tehát ez a minimum szint hangzásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest