- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
<Adamsky> #13864 üzenetére
Tegnap én is végignéztem. Ha mindent jól értettem, annyit mondott addig nem ajánlja a megvásárlását míg a 6 Khz tüskét meg nem szüntetik és főként a radiátoroknál át nem tervezik a kialakítást, hogy a jelentősen felmelegedett levegő valami résen távozhasson. Ez utóbbi viszont teljesítménycsökkenést okozhat. Ha jól értettem egy JBL Flipnél már belefutott ebbe a hibajelenségbe. Az USA Soundcore Facebook oldalát olvasva olyan hsz-t láttam, hogy 6-7órát kint volt a napon és így már jelentkezett a gond. Visszahűlésig csak torz, semmitérő basszus volt. Ezért mondja Oluv, hogy ha valaki kiviszi egy Strandra, meg fogja tapasztalni, hogy beszorulnak a passzívok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest