Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lami66 #13120 üzenetére
Köszi! Nagyjából erre jutottunk (én legalábbis) a TWS-es topic-ban. Ott ugyanis kialakult egy kis vita, azzal kapcsolatban, hogy mennyit számít a forrás ("A" márka telefonja vs. "B" márka telefonja, PC, stb.). Persze az eredeti állításom nem is erről szólt, hanem arról, hogy az Anker cuccait elég jól be lehet "hangolni", és utána ez a hangzás megmarad más eszközön is. Ebben kötött bele (én egy kicsit fingreszelésnek érzem) vicze1.
#13121 carl18
Off-zene-topic: én mostanában dobos "cover"-eket hallgatok / keresgélek, és bedobta nekem ezt a YT. Hans Zimmer egyébként is nagy kedvenc a srác pedig olyan dobolást levág A Karib-tenger kalózai betétdalára, hogy még most - sokadik meghallgatásra - is csak pislogok.
Ezután a YT bedobta még a CityRocks (ti tudtátok, hogy ilyen tuti rock rendezvények vannak itthon?) tolmácsolásában két (van több is) igen hangulatos flashmob-ot: Queen - We Will Rock You és Linkin Park - New Divide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 4
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest