- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lami66 #13120 üzenetére
Köszi! Nagyjából erre jutottunk (én legalábbis) a TWS-es topic-ban. Ott ugyanis kialakult egy kis vita, azzal kapcsolatban, hogy mennyit számít a forrás ("A" márka telefonja vs. "B" márka telefonja, PC, stb.). Persze az eredeti állításom nem is erről szólt, hanem arról, hogy az Anker cuccait elég jól be lehet "hangolni", és utána ez a hangzás megmarad más eszközön is. Ebben kötött bele (én egy kicsit fingreszelésnek érzem) vicze1.
#13121 carl18
Off-zene-topic: én mostanában dobos "cover"-eket hallgatok / keresgélek, és bedobta nekem ezt a YT. Hans Zimmer egyébként is nagy kedvenc a srác pedig olyan dobolást levág A Karib-tenger kalózai betétdalára, hogy még most - sokadik meghallgatásra - is csak pislogok.
Ezután a YT bedobta még a CityRocks (ti tudtátok, hogy ilyen tuti rock rendezvények vannak itthon?) tolmácsolásában két (van több is) igen hangulatos flashmob-ot: Queen - We Will Rock You és Linkin Park - New Divide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest