Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- OLED TV topic
- RAM topik
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lami66 #13120 üzenetére
Köszi! Nagyjából erre jutottunk (én legalábbis) a TWS-es topic-ban. Ott ugyanis kialakult egy kis vita, azzal kapcsolatban, hogy mennyit számít a forrás ("A" márka telefonja vs. "B" márka telefonja, PC, stb.). Persze az eredeti állításom nem is erről szólt, hanem arról, hogy az Anker cuccait elég jól be lehet "hangolni", és utána ez a hangzás megmarad más eszközön is. Ebben kötött bele (én egy kicsit fingreszelésnek érzem) vicze1.
#13121 carl18
Off-zene-topic: én mostanában dobos "cover"-eket hallgatok / keresgélek, és bedobta nekem ezt a YT. Hans Zimmer egyébként is nagy kedvenc a srác pedig olyan dobolást levág A Karib-tenger kalózai betétdalára, hogy még most - sokadik meghallgatásra - is csak pislogok.
Ezután a YT bedobta még a CityRocks (ti tudtátok, hogy ilyen tuti rock rendezvények vannak itthon?) tolmácsolásában két (van több is) igen hangulatos flashmob-ot: Queen - We Will Rock You és Linkin Park - New Divide.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest