Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nincs a "rendes beállítások" között ez az opció az itthon levő Samu telókon (S6 edge+, A52, S8+, Note10+) Lehet, hogy valahol elvan dugva, bár elég jól átnéztem, de mivel brutál sok beállítási lehetőség van, (pláne a Note-nál) így lehet, hogy tovább kéne nyálazni
Nincs más bt.-s cuccod (fej- v. fülhallgató, amin lehet állítani a hangerőt), amin ki tudnád próbálni?
De, van egy raklap BT- os eszközöm amin lehet hangerőt állítani, egy párat próbáltam is, pl. NGS Wild Punk 3 falbontó
és két fejhallgatóval, Samsung Level On/Philips SHB 7150, de ezekkel is ugyanaz a helyzet, úgyhogy nem is kínlódtam a többivel (bár lehet, hogy a Samu soundbart még megpróbálom)telefonon vagy a hangszórón csutkára tekered a hangerőt, így a másik eszközön tudod állítani a 0 és 100% között.
Ezzel meg az baj, hogy a minimum hangerő lesz nagyon hangos. Ha a telón rakom csutkára akkor még úgy ahogy, de ha a Tronsmarton tolom maxra, úgy már nagyon dúrva
Mondjuk addig azért kibírom így amíg letesztelem ennek a csodának a valós üzemidejét
amúgy meg különösebben nem zavar, hogy mind a két eszközön tudom állítani a hangerőt.
Köszönöm a segítséget, neked is
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth hangszórók
- Bundle topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és két fejhallgatóval, Samsung Level On/Philips SHB 7150, de ezekkel is ugyanaz a helyzet, úgyhogy nem is kínlódtam a többivel (bár lehet, hogy a Samu soundbart még megpróbálom)